Sök Stäng
Meny Stäng
Sök Stäng
Meny Stäng
Bakgrundsbild Bakgrundsbild

Dörrar och glaspartier i offentlig miljö

Med ett stort fokus på kvalitet och en konstant strävan efter utveckling och hållbarhet har Kali blivit ett begrepp på den svenska marknaden när det gäller dörrar och glaspartier i offentlig miljö.

Dörrar

Dörrar

KaliDörren är utvecklad för att hålla yttersta kvalitet och motsvara alla de högt ställda krav som krävs i ett offentligt rum. Samtidigt som vi har ett stort fokus på materialval och design för den specifika miljön, måste produkten också anpassas för att utstå den hårda behandling som vanligtvis förekommer i den offentliga miljön.

Vi har ett väl anpassat produktsortiment och det är ingen överraskning att våra dörrar finns på många av landets sjukhus, skolor och flygplatser.

Glaspartier

Glaspartier

För en effektiviserad ljuddämpning utrustas alltid glaspartier från Kali med noga utvalt material. Vi arbetar efter funktionskraven med de ledande glasleverantörerna för absolut bästa materialkvalitet.

Vi producerar såväl standard som speciallösningar, och levererar komplett tillsammans med träpartier och insynshinder efter de önskemål som finns.

Material & Detaljer

Karmar

Karmar

Karmar och glaspartier tillverkas av massivt trä i samarbete med Tema Karminfästning. Våra stålkarmar tillverkas i samarbete med Nordplåt.

Kantlister

Kantlister

Vi erbjuder en mängd olika typer av kantlister tillverkade i massivt trä, aluminium samt ABS-plast.

Dörrblad

Dörrblad

Dörrblad i massiv konstruktion med yta av laminat eller träfanér tillverkas i samarbete med Formica.

För mer information om våra dörrar och glaspartier, kika under Produktinformation

Designa själv

Utforma dina glaspartier och testa olika kombinationer i Dörr & Glaspartiväljaren.

Dörr & Glaspartiväljaren Börja designa